פתיחת הקורס: איך לבשל טיפול בהשראה בודהיסטית

עבור מטפלים, זוהי חידה של קבע. כיצד מתיישב הבודהה שבנו על כורסת המטפל? ומה הוא עושה שם?

התחלה

19-03-2017 - 17:30

סיום

19-03-2017 - 19:30

כתובת

קמפוס ברושים   ראה מפה

קטגוריות

Marketing

במאה ה- 13 ביפן כתב מורה הזן איהיי דוגן חיבור בשם “הנחיות זן לטבח”, חיבור המשמש הנחיות לניהול המטבח ולבישול, שהן במקביל הנחיות לאימון התודעה של הטבח – המתאמן בדרך. האתגר בעשייה זו הוא עד כדי כך לא פשוט, שבמנזרי זן, ממונה לתפקיד הטבח הראשי, הטנזו, אחד התלמידים הבכירים והמנוסים שבמנזר, ורבים מהם הפכו למורים גדולים.

להמשך ופרטים נוספים

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

בית הספר לתורת-הנפש הבודהיסטית.

טל. 03-6411961

אימייל pdharma@tausc.co.il

להצטרפות לניוזלטר שלנו

TOP
UA32122061-1